el-muelle.jpg

Winkelcentrum El Muelle - Las Palmas

Winkelcentrum El Muelle bevindt zich in de hoofdstad Las Palmas de Gran Canaria, op korte loopafstand van het Santa Catalina-park, in de haven (het woord "muelle" betekent "haven" in het Spaans). In dit middelgrote winkelcentrum vindt u leuke openlucht restaurants en bars, die uitkijken op de haven en ook een mooi uitzicht hebben over de stad. Er zijn ook enkele leuke winkels en een supermarkt. Dit winkelcentrum begint langzaam vol te lopen met nieuwe winkels, nadat velen van hen moesten sluiten tijdens de recessie. Gratis parkeren, beperkt tot 3 uur, is het hele jaar door beschikbaar.

Begin vorig jaar werd bekend dat het winkelcentrum El Muelle direct aan de haven van Las Palmas volledig wordt geherstructureerd. Dit proces is in volle gang, maar de definitieve goedkeuring van de havenautoriteiten laat nog op zich wachten. Maar als gevolg van deze aankondiging hebben nieuwe merken zich al in het winkelcentrum gewaagd en locaties gehuurd die nu al zijn geopend.

Als gevolg hiervan zal het winkelcentrum El Muelle de komende maanden een radicale transformatie ondergaan, zowel van binnen als van buiten. Ook het winkelcentrum wordt heringericht om meer open te zijn naar de zeezijde. Door deze herinrichting gaat echter commerciële ruimte in het centrum verloren. Al met al is met alle nieuwe contracten 80% van de winkels in winkelcentrum Muelle nu verhuurd.

Adres: Muelle de Santa Catalina s/n 35008 Las Palmas de Gran Canaria.

 

Openingstijden

Van

Open winkels tot / Open bars & restaurants tot

Maandag 10.00 uur 22.00 uur / 02.00 uur
Dinsdag 10.00 uur 22.00 uur / 02.00 uur
Woensdag 10.00 uur 22.00 uur / 02.00 uur
Donderdag 10.00 uur 22.00 uur/ 02.00 uur
Vrijdag 10.00 uur 22.00 uur/ 02.00 uur
Zaterdag 10.00 uur 22.00 uur / 02.00 uur
Zondag 10.00 uur 22.00 uur / 02.00 uur

Video El Muelle - Las Palmas

Disclaimer

Deze informatie is verzameld door vrijwilligers van de NVGC die geen speciale kennis hebben. Ondanks het feit dat wij zorgvuldig zijn kunt u geen rechten ontlenen aan deze publicatie en kan het zijn dat deze informatie inmiddels achterhaald is.

De informatie-pagina's van de NVGC zijn constant in beweging en u speelt daarin ook een rol. Heeft u een op- of aanmerking? Kunt u aanvullen? Weet u meer? Vertel het ons! Nederlanders helpen Nederlanders!