playa-taurito-beach.jpg

Playa Taurito

Playa Taurito (letterlijk vertaald: ‘Strand van de Kleine Stier’) heeft een gunstige ligging, zo in het westen van Gran Canaria’s zuidkust. Op slechts twee kilometer afstand van Puerto de Mogán bevindt deze badplaats zich in een beschutte omgeving die garant staat voor een flinke hoeveelheid zon. Het weer in Taurito is het hele jaar door aantrekkelijk en tussen april en oktober bij uitstek geschikt voor een zon-, zee- en strandvakantie. De landtongen beschermen Playa Taurito tegen de wind, wat voor het zonnebaden optimale condities creëert. Ook de temperatuur van het zeewater is gedurende het jaar constant. Bezoek ook eens het waterpark Parque Acuátic

Video Playa Taurito

Disclaimer

Deze informatie is verzameld door vrijwilligers van de NVGC die geen speciale kennis hebben. Ondanks het feit dat wij zorgvuldig zijn kunt u geen rechten ontlenen aan deze publicatie en kan het zijn dat deze informatie inmiddels achterhaald is.

De informatie-pagina's van de NVGC zijn constant in beweging en u speelt daarin ook een rol. Heeft u een op- of aanmerking? Kunt u aanvullen? Weet u meer? Vertel het ons! Nederlanders helpen Nederlanders!