playa-meloneras.jpg

Playa Meloneras

Volg de prachtige strandboulevard vanaf de vuurtoren van Maspalomas eens tot aan Meloneras, het strand waar de tijd stilstaat. Een rustig strand. Het is een plek die je tot rust laat komen zodat je de problemen van alledag in perspectief kunt zien.

Misschien is het die optimistische sfeer, die allerlei verschillende mensen aantrekt. Van golfenthousiasten die elke dag hun 18 holes spelen op de aan het strand grenzende golfbaan. Tot de kleine zeilbootjes die langs het strand terugvaren naar de haven van Pasito Blanco, aangetrokken door het goede klimaat.

Dan zijn er nog de gelukkige paartjes die elkaar op dit deel van Gran Canaria weervinden bij een prachtige zonsondergang, die zo weldadig is dat je die eigenlijk zou moeten kunnen bewaren. Hier komen ook gezinnen van het noorden van het eiland om te genieten van het prachtige uitzicht over zee na een overheerlijke paella met verse vis. Je vindt hier allerlei verschillende mensen, maar één ding hebben ze gemeen. Iedereen is zich bewust dat morgen de zon weer schijnt (en in Meloneras is dat bijna een zekerheid).

Video Playa Meloneras

Disclaimer

Deze informatie is verzameld door vrijwilligers van de NVGC die geen speciale kennis hebben. Ondanks het feit dat wij zorgvuldig zijn kunt u geen rechten ontlenen aan deze publicatie en kan het zijn dat deze informatie inmiddels achterhaald is.

De informatie-pagina's van de NVGC zijn constant in beweging en u speelt daarin ook een rol. Heeft u een op- of aanmerking? Kunt u aanvullen? Weet u meer? Vertel het ons! Nederlanders helpen Nederlanders!