campo futbol

 

Winterstop op Gran Canaria

 

De voetbalcompetitie ligt stil tijdens de feestdagen en begint pas weer, in Nederland, in de 3e week van januari. Veel teams kiezen ervoor om tijdens de winterstop op trainingskamp te gaan. Ergens waar de temperatuur beter is dan in hun eigen land en waar er ook aan teambuilding gewerkt kan worden. Een goed begin dus voor de voorbereiding voor de herstart van de competitie.

Futbol Gran Canaria organiseert dit soort trainingskampen en mag vanaf 4 januari verschillende teams gaan begroeten en begeleiden.
Dit jaar reizen er 12 Nederlandse amateur teams naar het eiland en die spelen natuurlijk onderling een paar oefenwedstrijden.
Misschien zit er een team bij die bij u uit de buurt komt en vindt u het leuk om even te gaan kijken.
Hier een lijstje van de voorlopig bevestigde oefenwedstrijden. De tijden kunnen nog iets wijzigen dus check even met ons als u een wedstrijd wilt zien.

7 januari

RODA’46 VS VELO WATERINGEN 15:30u. Estadio Eleuterio Valeron - El Tablero

8 januari

LAC FRISIA VS HVV ODB 11:30u. Ciudad deportiva Maspalomas 

13 januari

DUINDORP VS FC MAENSE 10:00u. El Tablero

15 januari

SVC’08 VS FC MAENSE 11:30u. Campo 1 Ciudad Deportiva Maspalomas

16 januari

FEYENOORD Amateurs VS HSV VUC 11:30u. Campo 1 Ciudad Deportiva Maspalomas

De oefenvelden zijn hoofdzakelijk te vinden in Maspalomas, Ciudad Deportiva. Er zijn 3 F11 velden en 1 F8 veld. Het is in de buurt van de oude markthallen bij Pepe Chiringo.

Er komen ook een aantal Profclubs vanuit Scandinavië waaronder Lillestrom, Rosenborg BK uit Noorwegen en Djurgarden IF uit Zweden. Deze teams trainen op natuurgras in Maspalomas Golf of Salobre Golf. Voor de liefhebbers; het is toegestaan om een training te komen kijken. Wie weet zien we elkaar op het veld.

Met vriendelijke groet,

Karen Kraaijeveld
Fútbol Gran Canaria