NVC Extra Clubnieuws

NVC-Fijne-Feestdagen.jpg

Extra Clubnieuws‍

Geachte leden van de NVC,

Vanaf heden hebben wij een nieuwe website en een nieuw e-mailadres.

De nieuwe website vindt u op "www.NVGC.nl"

NVGC staat voor Nederlandse Vereniging Gran Canaria. Dit domein was van Fetze Pijlman en hij heeft dit belangeloos aan onze vereniging beschikbaar gesteld, waarvoor dank!De oude website en het oude e-mailadres kunt u nog een tijd blijven gebruiken.

Op de nieuwe website hoeft u niet meer in te loggen en de ledenlijst is niet meer aanwezig. Deze is voor leden op verzoek in te zien. U kunt een verzoek richten via e-mail aan de secretaris onder vermelding van de reden van uw verzoek.

Neem ook eens kijkje op de nieuwe website bij Informatie.

U hoeft niet alles meteen te lezen maar wij zouden uw op- en/of aanmerkingen op prijs stellen. Wij doen ons best maar weten niet alles en kom regelmatig even langs om te kijken naar het Laatste Nieuws.Onze nieuwe website is gemaakt door Colin Steenbergen en is waarlijk supermodern. Zijn inzet is geweldig! Geniet er van.

Het bestuur.

scheidingslijn.jpg