Bestuursleden

Voorzitter

Voorzitter

Rob Zoet

Mijn bouwjaar is 1955 en daarmee ben ik geloof ik zowaar een jonkie :). Vroeger ben ik wel actief geweest als vrijwilliger in het verenigingsleven, maar de laatste 30 jaar heb ik mij gewijd aan mijn bedrijven (automatisering, belastingen, salarisadministratie). Inmiddels heb ik mijn werkzame leven afgesloten en rest mij nog heel veel vrije tijd. Ik doe aan tennissen, bergwandelen, bridgen, ga graag naar het strand en ik fiets wat langs de kust. Mijn leven deel ik met Monique Hoogenhuizen en die is bij velen van u bekend als degene die het tennis regelt. De NVC heb ik altijd gekoesterd als iets wat toch een band smeedt tussen Nederlanders op het eiland. Mijn visie is dat het bestuur er vooral is voor de activiteiten. En natuurlijk voor alle Nederlandstaligen en dan bedoel ik het verstrekken van informatie. Ik denk dat ik van toegevoegde waarde kan zijn met een goed team. Mijn voorzitterschap zal waarborgen dat er op democratische wijze besluiten worden genomen. Verwacht geen wonderen op korte termijn, continuïteit, rust en stabiliteit vind ik het belangrijkste.

Penningmeester

Penningmeester

Ed Jensen

Wat mijn taken in het bestuur worden is mij nog niet geheel duidelijk. Maar mijn vrouwelijke collega in het bestuur stelde mij gerust, en vertelde dat alle agendapunten zo eenvoudig zijn dat zelfs mannen die begrijpen. Tja, eigenlijk weet u alles al van mij. Ook van die dertien ongelukken die volgden op mijn twaalf ambachten. Eigenlijk onbegrijpelijk dat u mij hebt gekozen, ik ben dan de eerste penningmeester met twee linker handen. We gaan iets maken, van dat bestuurslidmaatschap. Als we er niet iets goeds van maken, dan wel iets gezelligs. En geloof mij, ik ga er keihard voor werken: 24 uur in een dag, en 24 flesjes in een krat. Dat is echt geen toeval.

Kandidaat-penningmeester

Kandidaat-penningmeester

Roger Schoubben

Graag wil ik mij even voorstellen, mijn naam is Roger Schoubben ben geboren te Luik en heb het grootste deel van mijn jonge leven in Tongeren gewoond dat vlak bij Maastricht is. Het leven heeft ook mij niet van tegenslagen gespaard, maar ik hou er drie prachtige kinderen aan over en drie geweldige kleinkinderen. Zelf heb ik altijd in de banksector gewerkt, eerst bij de bank van Brussel later voor de bank Brussel Lambert en nog later tot op mij pensioen voor de ING bank. Het is door de liefde te volgen dat ik verliefgeraakt op GC het eiland dat zoveel te bieden heeft ook al ben ik er nog maar even lid van NVC, tegenover andere die er al jaren en jaren zijn. Als vriend van Liliane Legein die zeker beter gekend is dan ik, en ja ook al is onze liefde op latere leeft tijd ontstaan ( met dank aan corona anders had ik haar nooit ontmoet) we nu onze passie voor het eiland met elkaar kunnen delen. Het gevoel was er wel dat er in het bestuur toch ook een Belg moest zijn tussen al die Nederlanders. Bij verschillende activiteiten zie ik toch ook veel Belgen en ook zij hebben recht op een stem, dus bij deze is dat een beetje recht gezet. Voor hen maar ook voor iedereen wil ik graag een aanspreek punt zijn en een luisterend oor. Besluiten doe ik met de wijze worden van ED, als we er iets goed van maken moet het wel iets gezellig zijn.

Secretaris

Secretaris

Karen Kraaijeveld

Ik wil me graag even voorstellen. Mijn naam is Karen Kraaijeveld Ik kom oorspronkelijk uit Sliedrecht waar ik in 1969 geboren ben. In 1991 ben ik op Gran Canaria gaan wonen, zou tijdelijk zijn maar hoe cliché; ik heb er mijn grote liefde gevonden en nu ben ik hier nog steeds, gelukkig getrouwd en met 2 kinderen, 1 hond en 2 katten. Ik heb in de horeca gewerkt, in de hotels, in de luchtvaart maar ben nu al 5 jaar zelfstandig ondernemer. Mijn bedrijf “Futbol Gran Canaria” organiseert voetbalkampen op Gran Canaria voor buitenlandse voetbalteams die zich hier komen voorbereiden tijdens hun winterstop. In de zomer organiseren wij voetbalkampen voor de jeugd. Verder beheer ik de site “vakantiehuizen Gran Canaria” en ben vanaf nu ook actief bij de Nederlandse Vereniging Canaria als Secretaris. In mijn vrije tijd sport ik graag; ik speel tennis en golf. Vandaar het idee om met de NVC ook een golfclub op te zetten. We zijn aan het kijken naar de mogelijkheden en we zouden graag horen of er belangstelling voor is. Ik hoop u allen een keer persoonlijk te ontmoeten, ik heb er het volste vertrouwen in dat we een mooi clubjaar tegemoet gaan.

Bestuurslid algemeen

Bestuurslid algemeen

Heleen Steenbergen

Mijn naam is Heleen Steenbergen en ik ben getrouwd met Colin, we hebben 2 kinderen en 1 kleinkind. Ik heb in Schoonhoven vele jaren vrijwilligerswerk gedaan als gids in het Zilvermuseum en bij de Wereldwinkel als hoofd inkoper en etaleuse. Sinds 2 jaar wonen wij het grootste deel van het jaar in Gran Canaria. Mijn grootste hobby is lezen.

Bestuurslid algemeen

Bestuurslid algemeen

Ron Linders

Een echte Brabo, geboren in Eindhoven in het jaar 1959. Ik ben getrouwd met Ike en wij wonen in een heerlijk huis in Uden. Wij hebben samen 3 kinderen en 3 kleinkinderen. Onze hond Pip, een toller, is ons maatje in het dagelijkse leven. In onze vrije tijd wandelen en fietsen wij graag. Hond mee, rugzakje mee, wie doet je wat. Verder zijn wij actief in onze kerk, en een stichting op Lombok, Indonesië. Ondernemerschap loopt als een rode draad door mijn leven. Niet altijd even succesvol maar wel heel divers; van een internationaal productiebedrijf in high-end luidsprekersystemen tot een bedrijf dat onroerend goed verkocht in Indonesië. Sinds 8 jaar heb ik als ZZP-er een bedrijf dat web-services aanbiedt aan ZZP-ers, MKB, stichtingen en christelijke organisaties. Denk daarbij aan websites en shops, zoekoptimalisatie, contentbeheer en e-learning systemen. Dit werk kan ik prima uitvoeren hier op Gran Canaria; een goede internetverbinding is afdoende. Het verblijven op Gran Canaria bevalt ons uitstekend! Komend jaar hebben we weer 3 maanden ingepland. Graag wil ik mij inzetten voor de vereniging, ook al heb ik geen specifieke taak. Het is mooi om samen verder te bouwen en richting te geven aan deze prachtige vereniging!

Vice-voorzitter en Communicatie

Vice-voorzitter en Communicatie

Colin Steenbergen

Mijn naam is Colin Steenbergen, geboren te Fremantle-West Australië en na enkele jaren opgegroeid in Nederland. In Nederland wonen we in Schoonhoven, de zilverstad van Nederland. Ik werk al meer dan 40 jaar in de automatisering en de laatste 25 jaar als freelancer bij de ING bank. Ik heb binnen de automatiseren eigenlijk van alles gedaan van programmeren in machinetaal tot Big Data software bij de ING. Verder maak ik al heel veel jaren websites vanuit mijn eigen bedrijf, zoals ook delen van de website van de ING bank en nu de website en het Clubnieuws van de Nederlandse Vereniging Canaria.