Nieuwjaarsborrel 1

 

Nieuwjaarsreceptie 2022

 

Het was voor het eerst dat wij als bestuur iets moesten organiseren en het leek meteen al in het 100 te lopen. Barbacan deelde ons op dinsdag mede dat ze onze receptie niet wilden organiseren. Blijkbaar zijn we alleen interessant als we ook komen lunchen. Jammer en ook zeer teleurstellend omdat ze dat zo kort tevoren pas laten weten, terwijl de afspraak al enige tijd geleden gepland was.

Na een aantal stressvolle uren wist Karen nog een restaurant te vinden dat ons wilde helpen en die zelfs blij met ons waren. Wij wilden liefst een restaurant met een groot terras omdat wij het gevoel hebben dat het buiten een stuk veiliger is dan binnen. 

Het werd Mediterraneo in San Agustin.

Voor een aantal van u is dit wat verder weg, want het is niet in Playa, maar voor de meesten was dat gelukkig geen probleem en uiteindelijk wisten 53 mensen de weg naar onze receptie te vinden. Een echte speech heb ik niet kunnen houden maar dat heeft de pret niet kunnen drukken.

We hebben heerlijk gegeten en gedronken en gezellig gekletst. Het bestuur deed haar best bij de mensen langs te gaan en te vragen hoe het beviel en de teneur was: uitstekend!

Er waren er zelfs die vooraf te kennen gaven een lunch te missen en dat achteraf corrigeerden: het was gewoon goed, ook de hapjes. Nou, kijk eens aan. We kregen veel complimenten en dat geeft ons toch een heel goed gevoel.

Wij zijn begonnen om 1 uur en tegen 3 uur waren de meesten weer onderweg. We hopen maar dat hier geen corona-uitbraak door komt, maar dat is natuurlijk vooral afwachten. Als u dit leest dan is het goed gegaan.

Wij vinden het voor herhaling vatbaar.

Rob Zoet.