nieuwjaars borrel

 

Nieuwjaarsborrel 16 januari 2022

Gewijzigde locatie!

 

Traditioneel houdt de NVC begin januari de nieuwjaarsborrel. Die mag dit jaar ook niet ontbreken. Dus ondanks de Corona gaan we elkaar een gelukkig nieuwjaar wensen onder het genot van een Cava en wat kleine hapjes.

We houden de nieuwjaarsborrel in Restaurant Mediterraneo - Centro Comercial San Agustín, Planta 3 Local 165 168 op 16 januari 2022. De aanvang is vastgesteld op 13.00 uur en om 13.15 is de speech van de voorzitter, die dit jaar ongekend kort zal zijn. Proost!

Als u na 13.15 komt dan is de cava op, dus zorg dat u er bij bent. Na de speech zal men met kleine hapjes langs komen die voor rekening van de NVC zijn en kunt u zelf drankjes kopen. We hopen dat het weer mee zit en dat we het buiten kunnen houden, desnoods met de jas aan.

Desondanks vragen we u niet te komen als u verschijnselen vertoont die mogelijkerwijs duiden op een besmetting. We hanteren de Spaanse regels, ook al omdat wij natuurlijk niets te zeggen hebben en Restaurant Mediterraneo feitelijk de partij is die bepaalt wat er gebeurt.

Wel willen wij bijhouden wie er zijn, zodat we eventueel een terugkoppeling kunnen doen of erger nog: dat het helemaal niet door kan gaan in verband met een lock down of zo.

U kunt zich aanmelden door een eenvoudig mailtje te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of het aanmeldingsformulier op deze pagina in te vullen.

Rob Zoet.