fred olsen

 

Veerboten naar de Canarische Eilanden en het vasteland

 

De overtocht van het Spaanse vasteland naar Las Palmas in de hoofdstad van Gran Canaria duurt 2 dagen, dus de veerboot van Cádiz of Huelva naar de Canarische Eilanden vaart maar één of twee keer of per week.

Naar de Canarische Eilanden zijn er regelmatige verbindingen met veerboten naar Tenerife (Santa Cruz de Tenerife), Lanzarote (Arrecife) en Fuerteventura (Morro Jable, Puerto Rosario, Gran Tarajal).

Veerboten varen ook naar La Palma (Santa Cruz de la Palma), El Hierro (Valverde) en Madeira (Funchal). Alle verbindingen, prijzen, vertrektijden en dienstregelingen zijn te vinden op de pagina's van de rederijen die we hieronder hebben vermeld. Klik op het logo voor meer informatie.

 

Verbindingen met de Canarische Eilanden

 

fred olsen canaria

 

Fred Olsen Express

 

De rederij Fred Olsen heeft haar hoofdkantoor en havens op Gran Canaria (Agaete), Tenerife (Los Cristianos), La Gomera (SS de La Gomera), Fuerteventura (Corralejo), Lanzarote (Playa Blanca), La Palma (SC de La Palma) , Tenerife (SC de Tenerife), Gran Canaria (Las Palmas) en Fuerteventura (Morro Jable).

Aangezien de frequentie van overtochten kan variëren, raden we u altijd aan om een ​​online prijsaanvraag te doen voordat u van Gran Canaria naar een van de eilanden oversteekt. Een actuele prijslijst en dienstregelingen vindt u hieronder. Zo krijgt u altijd de laatste prijzen en informatie.

De rederij Olsen verbindt Gran Canaria met zijn snelle veerboten Fast Ferry Bonanza en Bentago Express meerdere keren per dag in slechts een uur van Agaete naar Tenerife. Er is een gratis shuttlebus naar de veerboot naar Agaete, die passagiers van Las Palmas gratis naar de haventerminal in Agaete brengt. Voor grotere groepen raden we aan om contact op te nemen met rederij Olsen, aangezien de gratis pendelbus voor groepen niet bij de prijs is inbegrepen.

 

   

 

 

Verbindingen met het vasteland

 

Er zijn 2 ferry routes tussen Spanje en Gran Canaria, met een gecombineerde 5 afvaarten per week. Naviera Armas biedt 2 routes, Cadiz naar Las Palmas verzorgd 1 keer per dag, en Huelva naar Las Palmas wordt verzorgd 2 keer dagelijks. Fred Olsen Express biedt 1 route.

De frequentie en de vaartijden kunnen variëren. Wij raden u aan om een offerte online aan te vragen voor de beschikbaarheid en de meest actuele informatie voor overtochten vanaf Spanje naar Gran Canaria. Klik op het logo van de maatschappij voor meer informatie.

 

logo armas

 

logo trasmediterranea

 

fred olsen logo

 

direct ferries logo

 

 

Disclaimer

 

Deze informatie is verzameld door vrijwilligers van de NVGC die geen speciale kennis hebben. Ondanks het feit dat wij zorgvuldig zijn kunt u geen rechten ontlenen aan deze publicatie en kan het zijn dat deze informatie inmiddels achterhaald is.

De informatie-pagina's van de NVGC zijn constant in beweging en u speelt daarin ook een rol. Heeft u een op- of aanmerking? Kunt u aanvullen? Weet u meer? Vertel het ons! Nederlanders helpen Nederlanders!