fietsen montaña la data

 

Wielrennen op Gran Canaria

 

Zelfs over vluchtstroken van snelweg GC-1 zie je wielrenners met hun racefiets flink harde afdalingen maken. Voor wielrenners is Gran Canaria een waar paradijs omdat de wegen van uitstekende kwaliteit zijn. De variatie van stijgingspercentages en scherpte van bochten maken van Gran Canaria een fietseiland vol afwisselingen. Het lokale verkeer is gewend aan de fietsers op de weg. Als je de racefiets wilt bestijgen op Gran Canaria dan moet je wel bedacht zijn voor de toeristen in hun huurauto’s die minder gewend zijn om met het specifieke karakter van de Canarische wegen om te gaan.

 

Video wielrennen op Gran Canaria

 

 

Wielrennen informatie

 

Naam

Plaats

Website

Free Motion Bikes & Tours Las Palmas Free Motion Bikes & Tours
Cycle Gran Canaria Las Palmas Cycle Gran Canaria
Live on 2 wheels Maspalomas Live on 2 wheels
Playa Del Inglés Bike Rentals Playa del Inglés Playa Del Inglés Bike Rentals
Rent Bike Canarias Playa del Inglés Rent Bike Canarias
Listnride Playa del Inglés Listnride
Fietsroutes op Gran Canaria Gran Canaria Fietsroutes op Gran Canaria

 

Disclaimer

 

Deze informatie is verzameld door vrijwilligers van de NVGC die geen speciale kennis hebben. Ondanks het feit dat wij zorgvuldig zijn kunt u geen rechten ontlenen aan deze publicatie en kan het zijn dat deze informatie inmiddels achterhaald is.

De informatie-pagina's van de NVGC zijn constant in beweging en u speelt daarin ook een rol. Heeft u een op- of aanmerking? Kunt u aanvullen? Weet u meer? Vertel het ons! Nederlanders helpen Nederlanders!