karolka dagtrip 1

 

Zeilen op Gran Canaria

 

Meezeilen in Gran Canaria is voor liefhebbers van zon, zee en zeilen. Geniet elke dag van de zon en het schoonste zwemwater. Relax op het dek of ga juist actief meezeilen. De schipper leert je de fijne kneepjes van het zeilen en kent het gebied als geen ander. De zeilomstandigheden zijn ideaal te noemen. Lekkere wind, maar ook echt groot water, zodat het gevoel van serieus op zee te zeilen echt is. De kans erg groot dat je dolfijnen ziet tijdens één van de zeiltochten.

De meer dan 300 dagen zon per jaar garanderen een heerlijk warme zeilvakantie. Door het perfecte klimaat, de mooie stranden en het indrukwekkende landschap zijn deze vulkanische eilanden een bezoek meer dan waard. Dat is meezeilen in Gran Canaria.

 

Video zeilen op Gran Canaria

 

 

Zeil informatie

 

Naam

Plaats

Website

Karolka Yacht Charter (NVC club) Puerto de Mogán Karolka Yacht Charter
Mondragon's Dream Boat Puerto de Mogán Mondragon's Dream Boat
Canco Gran Canaria Playa del Inglés Canco Gran Canaria
Cool Playsail Gran Canaria Cool Playsail
Sailing with the Starks Gran Canaria Sailing with the Starks

 

Disclaimer

 

Deze informatie is verzameld door vrijwilligers van de NVGC die geen speciale kennis hebben. Ondanks het feit dat wij zorgvuldig zijn kunt u geen rechten ontlenen aan deze publicatie en kan het zijn dat deze informatie inmiddels achterhaald is.

De informatie-pagina's van de NVGC zijn constant in beweging en u speelt daarin ook een rol. Heeft u een op- of aanmerking? Kunt u aanvullen? Weet u meer? Vertel het ons! Nederlanders helpen Nederlanders!