cruz grande 4

 

Wandelen op Gran Canaria

 

Het berglandschap van Gran Canaria is een leuke uitdaging voor wandelaars. Verspreid over het eiland vind je een groot aantal wandelroutes, die zowel in lengte als in moeilijkheidsgraad variëren. Sommige bezienswaardigheden zijn zelfs alleen maar door middel van een wandeling te bekijken, zoals het de binnenkant van de krater Caldera de Bandama of het op ruim achttienhonderd meter hoogte gelegen Roque Nublo.

Of je nou een dagje wil ontsnappen aan de drukte van plaatsen als Las Palmas en Playa del Inglés of dat je liever je hele vakantie wijdt aan de uitgestrektheid van het eiland, het kan allemaal zodra je een paar kilometer landinwaarts trekt. Voor je het weet ben je omringd door het ongerepte landschap dat het eiland je te bieden heeft.

 

Video wandelen op Gran Canaria

 

 

Wandel informatie

 

Naam

Adres

Plaats

Website

NVC Bergwandelen Gran Canaria NVC Bergwandel Club
NVC Vlakwandelen Gran Canaria NVC Vlakwandel Club
Mogán Verde Calle Tabaiba 7 Mogán Mogán Verde
Canco Gran Canaria Av. de Tirajana Playa del Inglés Canco Gran Canaria
Wandelingen:
Komoot De 20 beste wandelingen Komoot
Oppad Wandelen op Gran canaria Oppad
hallocanarischeeilanden Wandelpaden Gran Canaria hallocanarischeeilanden

 

Disclaimer

 

Deze informatie is verzameld door vrijwilligers van de NVGC die geen speciale kennis hebben. Ondanks het feit dat wij zorgvuldig zijn kunt u geen rechten ontlenen aan deze publicatie en kan het zijn dat deze informatie inmiddels achterhaald is.

De informatie-pagina's van de NVGC zijn constant in beweging en u speelt daarin ook een rol. Heeft u een op- of aanmerking? Kunt u aanvullen? Weet u meer? Vertel het ons! Nederlanders helpen Nederlanders!