nuestro ron mas especial

 

Arucas – Rumfabriek

 

De imposante Johannes de Doperkerk met zijn zwarte basalt steen is één van de belangrijkste bezienswaardigheden van de stad en valt al van ver op. Ook de oude stad van Arucas is een lust voor het oog en zeker een bezoekje waard. De oude wijk geldt als cultureel erfgoed en herbergt meerdere architectonische juweeltjes. De lokale rumfabriek -met meer dan 100 jaar traditie- produceert zowel de populaire Canarische Arehucas rum als de typische Canarische honing rum. De fabriek biedt bezoekers ´s ochtends tot ongeveer 13.30 uur een interessante rondleiding aan, en een daaropvolgende proeverij van de meest populaire likeurtjes in haar eigen bodega.

 

Video Arucas – Rumfabriek

 

 

   

 

Disclaimer

Deze informatie is verzameld door vrijwilligers van de NVGC die geen speciale kennis hebben. Ondanks het feit dat wij zorgvuldig zijn kunt u geen rechten ontlenen aan deze publicatie en kan het zijn dat deze informatie inmiddels achterhaald is.

De informatie-pagina's van de NVGC zijn constant in beweging en u speelt daarin ook een rol. Heeft u een op- of aanmerking? Kunt u aanvullen? Weet u meer? Vertel het ons! Nederlanders helpen Nederlanders!