presa de las ninas

 

Presa de las Niñas

 

Om Las Niña Dam en het meer te bezoeken, is het het beste om het na regenachtige dagen te doen. Het is dan allemaal erg groen en het meer kan dan vol zijn en er zijn dan zelfs onderweg watervallen. Het recreatiegebied Presa de las Chicas biedt praktisch alle denkbare diensten. Om deze reden wordt het gebied beschouwd als een van de meest karakteristieke van Gran Canaria, en het bezoek is ideaal voor zowel familie en vrienden, maar ook voor stellen en individuele reizigers.

Naast een parkeerplaats waar u uw auto kunt parkeren zijn er een tal van tafels en vuurpotten waar u een picknick kunt vieren, het recreatiegebied biedt ook verschillende drinkfonteinen en toiletten. Het water van het meer biedt volop mogelijkheid om tal van sportieve activiteiten uit te voeren, zoals kajakken of peddelsurfen. Er zijn lokale bedrijven die gespecialiseerd zijn in actief toerisme die u in staat stellen om het materiaal te huren en zelfs de diensten van een professionele begeleider in te huren om je te vergezellen op je avontuur. Ook heeft het recreatiegebied een kampeerterrein. Duidelijk bewegwijzerd en afgebakend met borden. Denk eraan om de eilandsraad minimaal 3 dagen van tevoren toestemming te vragen voor kamperen, volgens de huidige regelgeving.

 

Video Presa de las Niñas

 

 

 

Disclaimer

Deze informatie is verzameld door vrijwilligers van de NVGC die geen speciale kennis hebben. Ondanks het feit dat wij zorgvuldig zijn kunt u geen rechten ontlenen aan deze publicatie en kan het zijn dat deze informatie inmiddels achterhaald is.

De informatie-pagina's van de NVGC zijn constant in beweging en u speelt daarin ook een rol. Heeft u een op- of aanmerking? Kunt u aanvullen? Weet u meer? Vertel het ons! Nederlanders helpen Nederlanders!