Vijfsterrenboot Gran Canaria

 

Bereid je voor om versteld te staan ​​wanneer je voet zet op deze prachtige vijfsterren drijvende strandclub die nieuw is op Gran Canaria, na eerdere zomerseizoenen die je op Ibiza en Barcelona hebt doorgebracht.

De 5 Star Boat vaart elke dag van 10:00 - 14:00 uur. Vervoer/ophalen bij hotel is inbegrepen bij alle resorts in het zuiden van Gran Canaria. Ophaalservice bij het hotel is van 09:00 - 09:45, afhankelijk van het hotel en resort waar je verblijft.

Je stapt aan boord van de boot in de haven van Puerto Rico en vanaf hier vaar je langs de prachtige kustlijn van Gran Canaria. Het personeel aan boord zal er alles aan doen om ervoor te zorgen dat u de hele reis gelukkig en comfortabel bent en all-inclusive Sangria, bier en frisdranken worden aan boord geserveerd.

Er is een goed gevulde bar aan boord, dus u kunt uw favoriete Premium drankjes van de bovenste plank kopen of een van de heerlijke cocktails proeven die worden geserveerd door de getalenteerde barmannen.

Als u wilt upgraden naar VIP, kunt u dat op de dag zelf doen. waarom niet genieten van een van de vele Balinese bedden en daarbij hoort ook een premium fles naar keuze.

We zeilen naar Anfi Del Mar, een prachtig inhammend strand, beroemd om zijn witte zand en turquoise kalme water. Hier kunt u heerlijk zwemmen in de zee. De bananenboot is inbegrepen in uw ticketprijs. Als u een van de watersporten wilt proberen, zoals jetski's of parasailing, dan kan dit vanaf de boot en krijgt u een aanzienlijke korting exclusief voor onze klanten op de boottocht.

Terwijl we zachtjes langs de kust varen, krijgt u smakelijke mediterraanse BBQ kip, canapé's en tropisch fruit aangeboden.

 

Video Vijfsterrenboot