Gert jz

 

Woningruil Nederland - Gran Canaria

 

Ik woon al 22 jaren in Noord Noorwegen, op de Lofoten eilanden. De komende winter wil ik graag in Nederland doorbrengen, ivm kinderen/kleinkinderen in de randstad. En toen dacht ik, is er  misschien iemand die de winter op Gran Canaria wil doorbrengen maar een huis heeft in Nederland waar het fijn zou zijn met een betrouwbare oppas?

Mocht iemand interresse hebben in Noord-Noorwegen; het land van de middernachtzon en het noorderlicht.... dan geef ik graag reistips.

Nuttig om te weten voor iemand die geinteresseerd is... Mijn kinderen wonen in de randstad. Het andere "project" waaraan ik denk te gaan werken, is de restauratie van een klassieke Noorse zeilboot, zie foto. Deze ligt op een bevriende werf aan de Westeinder. Ik ben, kan je wel zeggen, absoluut een "handy man", en dat kan mogelijk ook handig zijn ivm huisoppas ? Wanneer iemand meer wil weten, stuur dan een mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefoon: 0047 91639778.

 

Gert boot