De markten in Maspalomas gaan a.s. vrijdag 1 oktober weer open

 

Het raadslid voor markten in San Bartolomé de Tirajana, María Ángeles Rodríguez, heeft aangekondigd dat de markten in Maspalomas op vrijdag 1 oktober 2021 haar activiteiten zal hervatten. Tot nu toe waren de markten tijdelijk opgeschort in overeenstemming met de gezondheidsprotocollen die zijn vastgesteld door de regering van de Canarische Eilanden voor de preventie van COVID-19.

Vanaf aanstaande vrijdag worden de kunstnijverheidsmarkten in het Yumbo Centrum en Varadero Centrum hervat en zijn ze elke dag van 18.00 uur tot middernacht open. Bezoekers vinden een breed scala aan handgemaakte artikelen, evenals de mogelijkheid om ter plaatse portretten en karikaturen te laten maken.

Op zaterdag 2 oktober zal de markt met allerlei textielartikelen op de parkeerplaatsen van de gemeentelijke markt, gelegen aan de Avenida Alejandro del Castillo, weer open zijn. Het is een van de meest aantrekkelijke markten voor toeristen; de Maspalomas-markt, die op woensdag en zaterdag van 8 tot 14 uur zal plaatsvinden. Op de Maspalomas-markt bieden tientallen verkopers onder andere kleding, schoenen, handtassen, portefeuilles, artikelen van leer en bont en handgemaakte sieraden aan.

De markten in Playa de Mogán en Arguineguin starten ook weer in oktober.